Ανακοίνωση εξετάσεων | Φεβρουάριος 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Οι φοιτητές που έχουν παρακολουθήσει το μάθημα της ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ στην Α΄ Ουρολογική Κλινική και δεν έχουν απουσίες πέραν των δύο ωριαίων που δικαιούνται και δεν εκκρεμεί η υποχρεωτική εφημερία, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση για τις εξετάσεις από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, μέσω της ιστοσελίδας της κλινικής (απαιτείται η ύπαρξη ή η δημιουργία λογαριασμού ως φοιτητές ώστε να έχετε πρόσβαση στην φόρμα. * ).

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη  4 Φεβρουαρίου 2020. Για την ώρα και το μέρος θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση..


Από την Κλινική


 

* Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν επιλέγοντας τον ρόλο ως φοιτητές. Στην συνέχεια ο διαχειριστής της ιστοσελίδας θα ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας και έπειτα θα μπορέσετε να κάνετε login ωστέ να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα και να δηλώσετε συμμετοχή για τις εξετάσεις του μαθήματος.
Για τεχνικά προβλήματα (όπως πρόβλημα με το password, username κτλ) επικοινωνείτε στο email aklinikhgennimatas@gmail.com και όχι με την γραμματεία.


Ακολουθεί η ανακοίνωση σε pdf